Domus Vista lock down

Domus Vista lock down

''Domus Vista ligger ved Roskildevej på Frederiksberg i København og er med sine 102 meter Skandinaviens næsthøjeste beboelsesejendom. 

Bygningen er tegnet af arkitekt Ole Hagen og stod færdig i 1969.

Domus Vista  har 30 etager og 470 lejligheder. De nederste etager var oprindeligt hotel med restaurant, selskabslokaler og værelser. Hotellet lukkede i begyndelsen af 1970'erne. I stedet er der nu i stueplanet et butikscenter og en biblioteksfilial.''

Står uden og og kigger op på den meget høje bygning lavet i det mest kedelige materiale i verden, det er en høj og grå bygening som ikke lige frem er indbydende. 

Jeg tager tager det første skridt ind i centerer indgangen, og bliver ramt af den væg af gys i kroppen. 

kigger ind i center og det ligner et center man kun finder i gammel og slidt et Østland,

Jeg træder længer ind og for følsen at her for 50 år siden, sket der noget. Men nu står det hele  forlat som det var blevet braget over en weekend.

Jeg formåde af komme op på 30 etage og se hvordan folk levede der oppe, og må sige det var ikke længe jeg ville tilbringe min tid der oppe. ikke på grund af højderne, men mere det faktum af det minde om et forlad hospital, hvor man kun lige ser en arm stikke ud af en dør, for af sin daglige avis ind i lejeligheden. 

On a trip to West Amager

On a trip to West Amager

Rain Night Walk

Rain Night Walk

0