Roskilde Festival 2013

Roskilde Festival 2013

Så er årets største festivaler snart ovre, og det giver anledning til af reflekter på de fester man har været til, og på de billeder man fik taget både til feste og bagstage.

I år som året før havde jeg to film kameraer med mig, der var smækket en iso 400 film i og det blev til 3-4 strimler film der kom i kassen.

De er nu blevet fremkaldt og som det er med film, så går man og glæder sig til og det man har skudt er blevet godt, eller om der har været fejl undervejs.

Jeg var i år inde som fotograf for skateboard scene, her var både kende og ukendte rapper på senen og give den gas.

Det var nok nogle af de fedeste og chilleren fester jeg har været til før på roskilde og var glad for jeg fik muligheden for af få skudt et par kunstner men jeg nu engang var der.

Skal jeg afsted næste år? godt spørsmål for jeg vil rigtig gerne ha mulighed for af slæbe det helt store udsyr med og skyde nogle rigitg fede billeder. Men når man ligger i tælt og får besøg af tyve der ripper ens telt, så gider man ikke. så håber virkelig på en plads/mulighed for af få et sted af være, hvor man kan ha sine ting i fred.

Men her er min serie, den er skudt med mit gamle Canon EA-1 og en 50mm 1,8 og 28-70mm 3,5 samt mit backup olympus med 35 mm.

 - Ukendte kunstner har lige været oppe og startet feste med et brag.

Lille note: Billederne af skateboarder et taget med et manuelt objektiv og skal lige siges af det er det sværeste jeg nogle sinde har prøvet, for film kamera er ikke lavet til action lige frem, men dam blev overrasket over resultatet.

FLØS

FLØS

LEADER BIKE

LEADER BIKE

0