Street of Vesterbro

Street of Vesterbro

Ude og skyde lidt på gaderne i kbh, jeg har lige fået fingerne i et nyt kamera som jeg har tænkt på af anskaffe mig længe.

Og da tiden bød sig slog jeg til og sprang ud i det, det er nu et stykke tid siden jeg rigtig har haft tid til af komme ud og skyde billeder så kan mærke det er dejligt af komme ud og give den gas igen.

Jeg tog derfor ud i kbh på trods af det knap så gode vejr ud og prøvede lykken, jeg skal lige vende mig til alt det nye jeg ligepluslig kan og det er en stille start men det går frem af, og vil love af når først det sider i fingeren spidserne så kommer der noget lækkert ud af det.

Her er en lille billede serie af det travle folk i KBH både dem der transportere folk fra A->B og dem der studere for af få jobbet de ønsker sig.

LEADER BIKE

LEADER BIKE

IDA

IDA

0